ΕΛΛΗΝΙΚΑ   in ENGLISH
Εταιρικό προφίλ του ταξιδιωτικού γραφείου δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού - οικοτουρισμού masticulture στη ΧίοΤαξιδιωτικές υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού - οικοτουρισμού - φιλοξενίας στη ΧίοΠληροφορίες για τη Χίο, το νησί της μαστίχας, στο ΒΑ ΑιγαίοΤαξιδιωτικές πληροφορίες για το ταξίδι σας στη Χίο (δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων κ.ά.)Επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο οικοτουρισμού - εναλλακτικού τουρισμού στα Μεστά της ΧίουΠατήστε εδώ για μετάβαση στην 1η σελίδα. Στη φωτογραφία η βίγλα των Τραχηλίων.

Σύντομα νέα

  • Το Masticulture υποστηρίζει το έργο σύγχρονης τέχνης "Κέντος". Διαβάστε περισσότερα.
  • Το Masticulture βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Χίου για την καινοτόμο δράση που αναπτύσσει στο νησί.

Αφορμές για να έρθετε στη Χίο

Τριήμερο Καθαρής Δευτέρας, 21 έως 23 Φεβρουαρίου 2015.


Καλωσορίσατε στο Masticulture,
το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού της Χίου

Θέλετε να πάρετε μαζί σας κάτι από τη Χίο; Πάρτε εμπειρίες. Ζήστε την μοναδική στον κόσμο εμπειρία της καλλιέργειας του μαστιχόδεντρου, πατήστε σταφύλια, μαζέψτε ελιές και φτιάξτε λάδι, θερίστε, αλωνίστε και φτιάξτε το δικό σας ψωμί. Φυτέψτε ένα βιολογικό μποστάνι.
Φάτε με τους Χιώτες, χορέψτε με τους Χιώτες, ζήστε με τους Χιώτες!
Στο Masticulture οργανώνουμε προγράμματα δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε εσάς που θέλετε να έρθετε σε επαφή με την τοπική κουλτούρα.
Διαβάστε περισσότερα για το Masticulture

Χλωρίδα της Χίου

 

 

Υπηρεσίες του Masticulture

Σας ευχαριστούμε που κανονίσατε την διαμονή μας στα Μεστά. Ήταν η πιο απρόσμενη απίστευτη εμπειρία, οι καλύτερες διακοπές που είχαμε ποτέ. Τόσο ήρεμο μέρος, τόσο ανοιχτοί και φιλόξενοι άνθρωποι. Ήταν όχι μόνο εμπειρία αλλά και ένας υπέροχο γαμήλιο ταξίδι.
Bash και Katie, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, Αύγουστος 2009.

Έχουν πει για εμάς